Vijesti

U Modern Warfare 2 stiže hardcore način igranja

Fanovima omiljeni Hardcore mod vraća se u veljači u odgođenoj drugoj sezoni Modern Warfarea 2. Potvrdio je to developer Infinity Ward na Twtteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli tjedan saznali smo da će Warzone 2.0 dobiti novu, manju mapu za Resurgence mod, a Modern Warfare 2 obilježit će povratak Ranked načina igranja, nekoliko novih mapa i modova, od kojih je jedan Hardcore. S puno manje healtha, ograničenim sučeljem i uključenim friendly fireom, radi se o mnogima omiljenom načinu igranja.

Javna tajna je da će jedna od novih mapa biti zapravo reinkarnacija stare. To je Castle mapa iz World at Wara i Vanguarda, od operatora se vjerojatno vraća Ronin, a Warzone 2 igračima posebno će se svidjeti obećane promjene što se tiče Gulaga, loadout dropva i novog looting sistema općenito.

Više o drugoj sezoni koja je s 1. 2. prebačena na 15. 2. saznat ćemo do konca ovog tjedna, obećaje Activision.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra