Vijesti

U Nvidijinoj bazi nadolazećih PC naslova pronašli su se God of War, Returnal, GTA i HL remasteri, Gears 6…

GeForce NOW je popularan Nvidijin servis za streamanje igara iz oblaka, a sada je nekako bliže srcu i nama koji nemamo mrežnih kapaciteta za igranje iz oblaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developer Ighor July u naumu da pokuša dohvatiti uklonjeni Mafia serijal s Nvidijinih servera pronašao je pravo malo blago. Bazu igara u kojoj su se pronašli svi nekad dostupni i sadašnji naslovi, ali i oni nadolazeći te neki još nenajavljeni.

Nvidia testira Photoshop i 3D modeliranje iz oblaka

Ako vas zanima više tehničkih detalja možete ih pronaći na blogu developera, ali da skratimo priču, pronađena je lista od preko 18 tisuća igara i aplikacija. Sve one dostupne su ili su u nekom trenutku bile dostupne developerima GeForce Nowa za testiranje. Zanimljivo, GeForce Now sposoban je pokretati iz clouda programe poput Photoshopa, Officea, 3D Maxa, Maye…

Impresivno i jedva čekamo raditi memove iz oblaka. Ali budući da smo gaming site, nama je zanimljivija lista igara na kojoj su se pronašli naslovi poput God of Wara (koji je još uvijek PS ekskluziva), remasteri GTA igara (tzv. GTA Trilogy o kojem smo već pisali ovdje), Half Life 2 remaster, The Talos Principle 2 (GO CRO-TEAM!!!), Returnal, Cities Skylines 2, Gears 6, Crysis 4, “Bioshock 2022”, Payday 3, “Fight for Middle-Earth”…

Na listi i PlayStation ekskluzive

Nastavimo s čitavom listom PlayStation ekskluziva poput Ghost of Tsushime, Uncharted Legacy of Thieves kolekcije, Ratchet & Clanka, Sackboya, Gran Turisma 7 i Demon’s Soulsa.

Neki od novinara već su prepoznali naslove koji su se na listi pronašli u obliku kodnog imena. Poput igre Holland koja je ustvari novi Fable ili Typhoona koji je Contraband, koje je prepoznao Jez Corden s Windows Centrala.

“Nvidia Confidental” je očiti pokazatelj kako Nvidia ne želi da znate što sve izvodi u pozadini.

Na listi su se pronašle i neke Nintendo ekskluzive. Ali kako? Pa… developeri iz Nvidije očito su se igrali s piratskim sadržajem. Jer pronađen je Dolphin emulator preko kojeg su očito pokretali i igrali naslove poput Super Mario Bros s Wii-a.

U međuvremenu Nvidia je popravila propust i više nije moguće doći do baze igara, ali nama je ostao popis od preko 18 tisuća naslova (sve ih pronađite ovdje). Ima tu puno kodnih imena, nenajavljenih igara i čudnih naslova, ali ako ništa drugo neke stvari sada su nam jasnije. Poput onoga da GTA Trilogy (remasteri trojke, Vice Cityja i San Andreasa) zaista postoji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano