Vijesti

U srijedu u Modern Warfare 2 stiže prvi Raid i vraća se legendarna mapa

Activision je otkrio prvi Raid za Call of Duty: Modern Warfare 2. Raidovi će u Call of Dutyju izmiješati aktivnu borbu i stealth, dodati nešto zagonetki, a sve to u paketu tvori kooperativnu aktivnost za do tri igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi raid imena Aromgrad zakazan je za 14. 12. te će se pričom nastaviti na zbivanja u kampanji i special opsi misijama. Trailer prikazuje Price, Farah i Gaza, probijaju se kroz kanalizacijski sistem kako bi se infiltrirali u tajni podzemni objekt, nakon čega ugledaju “nešto što nikad prije nisu vidjeli”.

Kao i u drugim igrama, i raidovi u Call of Dutyju šružat će znatno veći izazov nego što ste to naviknuli u nekim drugim modovima. Često je potrebna izvrsna koordinacija te poznavanje neprijatelja i njihovih rasporeda, a developeri tvrde kako ni ovdje neće biti drugačije. Zato preporučuju da prije raida obavite sve prethodne Special Ops misije i podignete barem jedan Kit do petog ranka.

Prvi i svi naredni raidovi u Modern Warfare 2 dolaze bez dodatnog plaćanja. A istog dana, u srijedu 14. 12., početkom nove sezone Activision obećaje još jednu novu legendarnu mapu. Nakon Shoothousea iz prethodne nadogradnje, po svemu sudeći, u novi Call of Duty vraća se Shipment mutliplayer mapa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano