Vijesti

U Warzone se na Calderu vraća Storage Town iz Verdanska

U novom blog postu Activision je otkrio sve detalje nove sezone Warzonea imena Mercenaries of Fortune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključni detalji:

  • Nova mapa imena Fortune’s Keep
  • Prerađena Caldera gubi veliki dio vegetacije zbog suše i vraća Storage Town iz Verdanska
  • Oklopni SUV, novi ugovori, alati, oprema i ciljevi…
  • Sveukupno tri mape u rotaciji
  • Novi Golden Plunder vremenski limitirani mod

Nova mapa Fortune’s Keep

Fortune’s Keep neće zamijeniti Rebirth Island kako smo nagađali jučer, već će koegzistirati u rotaciji s njim. Mapa gotovo identične veličine Rebirth Islanda ima četiri ključne točke. Grad, Smuggler’s Cove špilju, zamak i vinariju.

Dvije novosti mogu, ali i ne moraju biti ključne za pobjedu. Prva je Black Market ugovor po čijem izvršavanju imate pristup crnom tržištu i inače nedostupnim oružjima poput Nebula V Miniguna ili Sequencer granata.

Drugi je tzv. Cash Extraction. Radi se o eventu u kojem NPC plaćenici pokušavaju izvući gomile novca s vrha zamka. Možete ih odlučiti sabotirati i pokupiti vrijedni plijen, ali morate biti na oprezu jer možda to isto odluče i drugi igrači.

Prerađena Caldera

Osim uklanjanja 50% zelenila zbog in-game presušivanja rijeke, u Calderu stiže jedna od omiljenih lokacija iz Verdanska – Storage Town. Područje koje je pomoglo definirati gotovo dvije godine Warzonea u Verdansku, dobit će novi život između luke, aerodroma, sela i arheološkog nalazišta na Calderi.

Isušivanje rijeke i nestajanje vegetacije po Calderi otkrit će plaćeničke trezore, a manjak vegetacije stvorit će i nove pravce kretanja.

Negdje usred sezone na Calderu stiže i oklopni SUV. Imat će strojnicu na krovu, vozačko mjesto, a preostala dva člana Squada zauzet će pozicije na prozorima s kojih također mogu odašiljati paljbu po drugim igračima. Ako riješite 8 izazova Mercenaries of Fortune eventa, dobit ćete zlatni skin poput ovoga iz galerije ispod.

Kako bi nekako kompenzirali moćan oklopni SUV, developeri iz Ravena dodali su EMP granate. Pogođeni igrači na neko vrijeme ostaju bez HUD informacija, a vozila (uključujući i SUV) bez pogona.

Sve ostalo

Novi vremenski limitirani mod je Golden Plunder koji broj Plunder igrača podiže na 120, izbacuje više keša po umiranju, a za pobjedu će biti potrebno 5 milijuna dolara.

Spin u ovom vremenski limitiranom modu su pokvareni bankomati koji mahnito izbacuju novac, a za kojim će se vjerojatno polakomiti dobar broj igrača. Priča se i o tzv. Zlatnom ključu, a onom koji ga prvi pronađe otvara pristup bunkeru prepunom vrijednog loota.

Sve ovo i još puno više kreće u srijedu 22. 6. kada je zakazano lansiranje četvrte sezone Warzonea. Više informacija pronađite na službenom blogu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano