Vijesti

Ubisoft je otkrio novu Ghost Recon igru i moramo priznati da izgleda “prokleto” dobro i obečavajuće

E, pa, OVAKO se pokazuje i najavljuje jedna igra. Nismo dobili samo kratki i maleni teaser, nego hrpu gameplay prikaza koji nas je iznenadio itekako pozitivno. Prava je šteta što je Ghost Recon Breakpoint iscurio malo ranije, ali svejedno, gameplay nas je oduševio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wildlands na steroidima

Pogledajte samo ovaj gameplay trailer i sve će vam biti jasno kakva nas poslastica čeka. Kao i Ghost Recon Wildlands, Breakpoint ćemo moći igrati sami, ali prava zabava biti će co-op igranje zajedno s ostala 3 igrača + vi.

Igra će na početku imati 4 različite klase, a kasnije će Ubisoft dodati ih još više. Igramo na velikom otoku Auroa na kojem Skell kompanija razvija svoje smrtonosne dronove i drugu militarističku opremu i predstavlja veliku prijetnju za čitavo čovječanstvo.

Kompletan otok opremljen je high tech mašinama koje su vas spremne ubiti svake sekunde, stoga će biti vrlo bitno koristiti blagodati prirode (blato, trava, lišće) kako biste se mogli zamaskirati i sakriti od strojeva, ali i elitnih Ghost neprijatelja koji nadziru otok i Skell kompaniju.

Za razliku od Wildlansa gdje ste više vi bili opremljeni od vaših neprijatelja, ovdje je sasvim suprotna situacija i čini nam se da će igra biti realnija i teža nego što je to bio Wildlands.

Da, to su isti agenti koji su nekoć bili vaši prijatelji, ali su se odmentuli. Mi više nismo lovci, nego oni nas love pa je zato bitno igrati pametno i taktički. Igra će donijeti hrpu naoružanja, dodataka za puške, a imat će i neke survival elemente gdje će vaš lik moći biti teško ranjen i tko zna hoćete li moći i preživjeti. Kad vam teže rane lika, on neće samo gubiti zdravlje, već s obzirom na mjesto i težinu ozljede, vaše tijelo će doživjeti razne šokove i statuse. I dalje ćete moći voziti vozila, helikoptere i glisere.

Sam teren otoka je raznolik (plaže, snijeg, močvare, džungla) i konfiguracija terena utječe na sam gameplay, kretanje i ponašanje oružja. Igra izgleda predivno. U nekim segmentima podsjeća na The Division 2, a kako nam se čini veću ulogu ovaj put će igrati cover mehanika. Jesmo spomenuli da vidimo i poveznice s Rainbow Six serijalom? Jedino mi je osobno čudno kretanje lika. Izgleda kao da nema masu i da je lagan kao perce, ali dok ne zaigramo igru, ne možemo reći da je to stvarna mana.

Hrpa sadržaja i ogromna igra (PvP i Raidovi)

Developeri su obećali ovaj put još bogatiju kampanju s puno više priče i animacija, a zanimljivo da će odmah imati i PvP, ali i po prvi put u serijalu – raidove.

Kompletnu pripremu za misije moći ćete raditi u kampovima (šatorima) koje ćete moći podignuti skupa s vašim suborcima. Kompletan napredak u igri prenosi se od PvE do PvP-a.

Gospodin Punisher je glavni negativac u igri i vođa odmetnutih Ghost agenata

Sve što smo do sad vidjeli izgleda obečavajuće, a kad uoči E3-a održite ovako dugačku prezentaciju, pokažete ogroman gameplay, onda je jasno da Ubisoft zna kakvu igru ima. Što će tek onda pokazati na E3-u?

Ghost Recon Breakpoint izlazi kao što smo danas pisali već 4. listopada za PC, PS4 i Xbox One. Ako želite saznati još više detalja, svakako pročitajte detaljan blog post koji se pojavio nakon što smo napisali vijest.

Igra

Povezano