Ubisoft je službeno najavio The Division 3

Ranije nego što je to običaj, bez ikakvog posebnog prikaza, a osobito bez nekog potpuno lažiranog prikaza (sjetite se nekadašnjih otkrivanja), Ubisoft je službeno najavio The Division 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sramežljivih nagađanja insajdera i onih koji se vole tako nazivati, Ubisoft je odlučio prekinuti svaki trač pa podijeliti prve informacije. Na trećem Divisionu radi tvorac serijala Massive Entertainment, a kao producent postavljen je Julian Gerighty. On trenutno djeluje kao kreativni direktor na Star Wars Outlaws open world igri najavljenoj ranije ove godine i ostat će istovremeno posvećen i tom projektu.

Gerighty je nadgledao razvoj i prethodnih Division naslova, a nadgledat će i čitavu franšizu, uključujući mobilni The Division Resurgence te F2P The Division Heartland. Veteran industrije i jedan od najzaslužnijih za The Division kakvog fanovi vole danas imat će kontrolu nad kreativnom vizijom i svim fazama razvoja svih Division iskustava.

“Postoji samo nekoliko igara za koje mogu iskreno reći da su me oduševile prvi put kad sam ih vidio, a The Division je jedna od njih. Kao i brojni drugi, odmah sam se zakačio”, kaže Gerighty. Međutim, zasad ne očekujte previše. Treći Division tek je na početku razvoja i vjerojatno smo pokoju godinu udaljeni od izlaska.

I dok je The Division 3 tek na početku razvoja, danas jedan od najproduktivnijih studija gaming industrije nastavlja marljivo raditi na već spomenutom Star Wars Outlawsu te Avatar igri zakazanoj za studeni ove godine.