Vijesti

Valheim danas stiže na Game Pass

I dok smo ranije ovog tjedna pisali o zasad 9 potvrđenih naslova za Game Pass u listopadu, rujan još nije završio i danas unutar pretplate stižu čak dvije igre. Jednu potpuno novi te najveći PC hit iz 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Let’s Build a Zoo na PC je izašao krajem prošle godine, a na konzole upravo danas. Radi se o strategiji gradnje zoološkog vrta iz ptičje perspektive. Osim o samoj izgradnji i financijama, igrači vode računa i o životinjama, a poseban aspekt je bizarno križanje životinjskih vrsta od kojih možete stvoriti preko 300 tisuća različitih životinja, uvjeravaju developeri.

O Valheimu ne moramo puno pisati. Igrači su tokom prošle godine masovno preživljavali u svijetu inspiriranom vikinškom kulturom, a to rade i danas u ovom survival naslovu koji se još uvijek nalazi u early accessu. Na Game Pass stiže samo PC verzija, a na Xbox će negdje u proljeće iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano