Vijesti

Warner Bros. najavio Gotham Knights i pokazao više od 8 minuta gameplaya

Batman je mrtav. Barem u igrama. Rocksteady je najavio Suicide Squad igru u kojoj Batmana – nema. Igra je barem smještena u isti univerzum kao Batman Arkham serijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warner Bros. Montreal koji je radio Batman: Arkham Origins, najavio je sinoć svoju novu igru koja nosi naziv – Gotham Knights. Iako se u igri puno toga vrti oko Batmana – njega u igri nema. Čak vrijeme radnje nema veze s Arkham serijalom.

Gotham Knights je akcijska RPG igra koju ćemo moći igrati u co-op-u za dva igrača ili u potpunosti kao single player igru. Glavne zvijezde igre su Batgirl, Nightwing, Red Hood i Robin.

Sa zadovoljstvom možemo reći da ovo nije game as service igra kao što su to primjerice Destiny ili Division. Gotham Knights ima RPG elemente u sebi jer primjetit ćete da likovi imaju levele u igri kao i health bar.

Gotovo 8 minuta gameplaya

Moramo pohvaliti WB Montreal koji nam je osim trailera pokazao čak 8 minuta gameplaya. Fanovi se žale na činjenicu što neprijatelji, ali i mi, imamo levele pa su svi mislili da je Gotham Knights otišao u Destiny vode. Zapravo je igra sličnija Assassin’s Creed serijalu.

Gotham Knights izlazi iduće godine za PS5, XSX, PS4, Xbox One i PC.

Nakon što pogledate gameplay, pogledajte i trailer za igru.

Glavni negativci igre dolaze iz reda “Court of Owls” o kojima smo napisali već hrpu teksta kad smo pisali o glasinama vezanim za ovu igru. Moramo reći da izgledaju prilično opako.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano