Vijesti

Warzone 2 i DMZ izlaze 16. 11. Activision je predstavio prve detalje

Uoči izlaska prve sezone Modern Warfarea 2 16. 11. Activision je otkrio detalje nadolazećih besplatnih Warzonea 2 i DMZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al Mazrah mapa imat će 18 interesnih točaka među kojima ćete se kretati vozilima s ograničenim gorivom. Ako ostanete bez goriva, moći ćete napuniti vozilo kanistrom.

Neke od lokacija imat će AI protivnike od kojih možete preuzeti loadout dobar za početnu fazu igre. AI protivnik svoje mjesto imat će i u Gulagu, gdje se u novom Warzoneu borite 2 protiv 2. Za uskrsnuće možete poraziti drugi par igrača ili svojevrsnog AI čuvara zatvora – Jailera. Tu igrači mogu imati dilemu, jer eliminacijom Jailera sva 4 igrača vraćaju se na mapu. Hoćete li surađivati s protivnicima?

Kao i u Modern Warfareu 2, igrači mogu plivati i roniti te se pritom služiti samo noževima i side oružjima.

Vraćaju se i loadouti, do kojih možete doći kupovinom u Shopu, u Strongholdovima i Black Siteovima ili putem Public Dropova negdje na sredini meča.

DMZ

Activision DMZ opisuje kao narativni extraction mod na otvorenim mapama. U squadovima protiv 4 igrača borit ćete se s drugim igračima i AI protivnicima, uzimati glavne i sporedne zadatke, a u konačnici je glavni cilj izaći živ s mape sa što većim plijenom.

Igrat će se na istoj mapi, a developeri će više o modu nastalom po uzoru na igru Escape from Tarkov otkriti u narednim danima.

Prva sezona Modern Warfarea donosi i dvije nove multiplayer mape, prerađeni Shipment i Shoot House. Sve to od srijede 16. 11.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano