Vijesti

Warzone će dobiti crossover s popularnim animeom

Sutra rano ujutro stiže nova, mid-season sadržajna nadogradnja u Warzone koja će, između ostaloga, donijeti i suradnju s Attack on Titan, popularnim animeom koji je ušao u drugi dio svoje posljednje sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači će za 20-ak eura (2400 COD bodova) moći kupiti paket s 10 tematskih itema uključujući i Survey Corps skin za Yatsua. Kupci će dobiti i blueprint za Titan Piercera čiji napadi su posebno animirani u skladu s onima iz animea, a sve osim skina moći će koristiti i svi ostali operatori.

Tracer Pack: Attack on Titan — Levi Edition Bundle

Paket će se moći kupiti od 20. 11., a sutra rano ujutro stižu novi operator i oružje. Isabella Rosario Dulnuan Reyes posljednji je operator iz skupine Task Force 006 Trident i bit će dostupna unutar Wild Rose bundlea koji uključuje i dva legendary blueprinta.

Novo oružje je Welgun. Ovaj poptuno automatski SMG namijenjen je za borbu na kraće i srednje distance, a developeri kažu da po statistikama leži negdje između Owen Guna i Stena. Možete ga otključati rješavanjem challengea ili kupnjom Reserver Steel bundlea.

Kasnije tokom dana saznat Raven će objaviti sve promjene specifične za Warzone.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano