Vijesti

Warzone će konačno dobiti novu mapu 21. travnja

“The end is near”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačno je došao kraj. Ne nama ljudskom rodu jer za nas je kraj odavno došao, nego za Verdansk. Bilo ga je već i dosta i zaista je vrijeme da Warzone dobije prijeko potrebno osvježenje. Nova mapa stiže u Warzone.

Događaj (event) koji će izbrisati kompletnu mapu, zakazan je za 21 sat, 21. travnja. Ili za 21.4. ako ste naš čitatelj s područja ex-Jugoslavije.

Kompletan Verdansk bit će uništen, a iz pepela će niknuti nova mapa i nova sezona. Očekujte hrpu igrača koji će se s dolaskom nove mape vratiti u igru, a vjerujemo da će nova mapa privući i hrpu novih igrača. Influenceri su već počeli dobivati promo materijal vezan za novu sezonu.

Zahvaljujući leakovima, već sad znamo da mapa ipak neće biti nešto neviđeno i nešto potpuno novo. Više nam se čini da će Verdansk dobiti sasvim novi dizajn jer će kompletan setting mape odvijati se u 80-im (razdoblje Hladnog Rata).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano