Zanimljivosti

Michaelu iz GTA 5 policija upala u kuću dok je streamao

Glumac Ned Luke koji je dao glas Michaelu u GTA 5 ovih dana jaše na novom valu popularnosti. Fanovi su uvjereni kako Luke zna nešto o GTA 6 te prate svaki njegov korak, a on ne prže od teasanja šestice. Ovaj glumac, a sada novo-ostvareni streamer iskusio je sve čari tog posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što to često rade brojnim drugim popularnim streamerima, ekipa je lažno prijavila nešto na njegovoj adresi pa ga je tokom streama na Dan zahvalnosti posjetilo nekoliko patrola pod sirenama. U žargonu se to naziva “swattanjem” nazvano po američkoj paravojnoj policijskoj postrojbi koja se poziva u kriznim situacijama.

Luke koji očito ima iskustva s ovakvim situacijama sve je prihvatio prilično staloženo. “Ok, neki seronje su me swattali, moram ići”. poručio je gledateljima. Na X-u je potom otkrio kako je ovo već šesti put da mu smještaju nešto slično, međutim ovog puta ipak mu je poslalo samo vatrogasce.

“Pretpostavljam da je njihova namjera ugasiti te i maltretirati me. Ali znate što? To jebeno ne prolazi. Ne bojim se. Sigurno neću prestati ovo raditi”, poručio je na društvenim mrežama, a potom dodaje: “Budite spremni za GTA 6. Doći će kada bude vrijeme za to i bit će epsko!”

Igra

Povezano