Zanimljivosti

Tip tetovirane glave iz GTA 6 trailera obojao kosu i sada traži još veću lovu

Trailer za GTA 6 najgledaniji je svih vremena, a kao takav učinio je golemi marketing čudacima s Floride koje je ismijao. Najveći od njih svakako Lawrence Sullivan, tzv. Florida Joker – tip s tetoviranom glavom nad kojim se američka javnost zgraža unatrag nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom tjedna najavio je tužbu putem koje će tražiti “milijun ili dva” od Rockstara, a sada, revoltiran općim ignoriranjem developera, ali i okuražen velikim globalnim odjekom, podebljava zahtjeve. Florida Joker sada od Rockstara zahtjeva tri milijuna dolara. Kako kaže, nitko nikad Rockstaru nije pružio ovoliko besplatnog marketinga i pripada mu najmanje toliko milijuna, ako ne i više.

“GTA, imaš tri dana da mi se javiš prije nego što moji odvjetnici polude”, zaprijetio je, pa nastavlja: “ovo nije kao slučaj s Lindsay Logan, imam čvrste dokaze!” Podsjećamo, holivudska glumica i pjevačica nije uspjela dokazati sudu da ju je Rockstar iskopirao u GTA 5, a Florida Joker uvjeren je kako nebi imao isti problem.

Mentor mu je Arthur iz Red Dead Redemptiona 2

Rockstar je jako dobro zaštićen i teško će Florida Joker nešto iscijediti, ali može iskoristiti situaciju za samopromociju. Tako mu barem savjetuje Roger Clark, glumac koji je pružio glas Arthuru Morganu u Rockstarovom Red Dead Redemptionu 2.

Florida Joker to i radi. Za razliku od prošlog puta, primijetite da sada nosi ljubičastu boju kose umjesto narančaste, baš poput svoje kopije. Prva GTA 6 zvijezda je rođena.

Igra

Povezano