Vijesti

Zašto igrači hejtaju Hitman 3 na Steamu?

Kako to obično biva, lansiranje još jedne bivše Epic Games Store ekskluzive na Steamu nije prošlo bez kontroverzi.

Nakon što je isteklo godinu dana plaćene ekskluzivnosti na EGS-u, unatoč pozitivnim dojmovima igrača i ocjenama kritike, Hitman 3 na Steamu ima podijeljena mišljenja. U trenutku pisanja ovog teksta, status ocjena je Mixed, a 47% recenzija igrača je negativno.

“Igra je odlična, ali…”, većinom započinju recenzije u kojima ljutiti igrači spominju EGS i navodnu pohlepu developera. IOI Interactiveu zamjeraju istu cijenu od 60 eura, za koju smatraju da treba biti manja nakon što je godinu dana provela na konkurentskoj trgovini.

Treba li Valve poraditi na sistemu recenzija?

Nadalje, Hitmanu 3 se zamjera povratnički bug s drugih platformi, a to je nemogućnost pristupa levelima iz prethodne dvije igre, za što se fix očekuje uskoro. Pritom neki očekuju i mogućnost nastavka igranja EGS verzije na Steamu, što IOI nije omogućio. A spominje se i VR koji nije dobar kao na PlayStation VR-u, što su priznali i developeri koji rade na njegovom popravku.

Na kraju ostaje pitanje s kojim bi se i Valve trebao pozabaviti, koliko ima smisla dopuštati recenzije koje nemaju previše dodirnih točaka sa samom igrom. Je li Hitman 3 loša igra ako je ranije izdan na drugoj platformi? I naposlijetku – zašto kupovati igru o kojoj se već sve zna, ako ti cijena ne odgovara?

Inače, Hitman 3 će u svojoj drugoj godini dobiti (ili je već dobio) hrpu novog sadržaja, uključujući i ray tracing, nove mape, modeove i misije.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close