Vijesti

Zašto nema rotacije mapa u Warzoneu? “Zbog luđačke veličine instalacije”

Caldera, nova mapa u Warzoneu nije sjela svim igračima. Mnogi zazivaju povratak Verdanska, što bi se moglo i dogoditi uskoro ali ne unutar rješenja koje se nameće nekom logikom – rotacijom mapa. Zašto rotacija nije moguća objasnio je potpredsjednik Activisiona za dizajn Josh Bridge u razgovoru sa streamerom TeeP-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želimo rotaciju mapa u Warzoneu. Svi to žele. Ali postoji tehnički problem”, otkrio je Bridge. “Veličina instalacije je je*eno luda”, nastavio je, pa objašnjava da se trenutačno ne može ugurati dvije mape u jednu instalaciju. A kada bi često mijenjali mape, česte velike instalacije i preuzimanja stotina gigabajta potjerale bi igrače.

Bridge otkriva kako su si postavili cilj pronaći tehničko rješenje koje bi smanjilo velike instalacije, a samim time omogućili rotaciju mapa. Ono vjerojatno leži u potpuno novom Warzoneu, čiji razvoj vode developeri iz Infinity Warda, zajedno s novim Modern Warfareom.

Oba nova Call of Duty iskustva zakazana su za kraj ove godine i bit će izgrađena totalno iz nule s novim konzolama na umu. Posebno novi Warzone trebao bi iskoristiti sve prednosti koje pruža nova generacija konzola s naglaskom na SSD diskove i napredne tehnike kompresije podataka.

Dakle, krajem godine očekujte napredniju grafiku, nemjerljivo bolje izvođenje, FOV slider i više mapa unutar jedne instalacije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano