Vijesti

Zelda: Tears of the Kingdom dobila je treći i posljednji trailer

Dan manje od mjesec dana preostalo je do izlaska jednog od najiščekivanijih naslova današnjice. The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom je, kako i priliči igri najvećeg reda, u samo tri trailera stvorila je val uzbuđenja koji bi mogao prodati desetke milijuna primjeraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom novi i posljednji trailer ne prikazuje ništa osobito novo, odnosno, tako vam može možda izgledati na prvu. Ali u skoro 4 minute gameplaya nije nedostajalo lijepih prizora, sitnih detalja te suptilnih i manje suptilnih izmjena Hyrulea. Vidjeli smo Ganondorfa, Zeldu s novom frizurom, bossove koji podsjećaju na neke klasične iz prošlih igara, Linka gdje upravlja kočijom, villagere koji izgledaju spremni braniti se od valova moblina, oružje izgrađeno od Master Sworda i štitom s Fuse sistemom…

I dok smo se u prethodna dva prikaza nagledali nebesih lokacija, u ovom vidimo pregršt akcije na i ispod zemlje. Fanovi će trailer secirati narednih dana i tjedana, a sve će jednom doći kraju kada je 12. 5. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom zakazana za Nintendo Switch. Do onda nam se priključite na forumu u našoj vrućoj Zelda temi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano