Vijesti

Zombiji u Warzoneu su se preselili na drugu lokaciju

Horda zombija iz Shipwrecka migrirala je na drugu lokaciju i tako se polako obistinjuje scenarij o kojem smo pisali prije koji tjedan, a prema kojem bi krajem sezone Verdansk mogla izbrisati nuklearna eksplozija. Priprema je to za novu mapu koja bi, navodno, trebala stilski biti bliže Black Ops Cold Waru u 80-im godinama prošlog stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zombiji su migrirali u Prison, a ako ste očekivali nešto više, razočarat ćete se. I dalje je sve isto. Pobijete 40 zombija, pokupite loot i napustite lokaciju. Ovaj put Prison umjesto Shipwrecka.

Iako su svi prognozirali masovniju ekspanziju zombija, a ne migraciju, do kraja sezone sredinom travnja ima sasvim dovoljno vremena da se oni multipliciraju i rašire po mapi. U tom slučaju čišćenje nuklearkom preostalo bi kao jedino moguće rješenje.

Inače, kako je otkriveno na posljednjoj audio snimci, u Warzoneu se uskoro očekuje sanbox mode koji bi trebao donijeti aktivnosti poput utrkivanja i slično.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano