FFA Focus

Ovo je sve što ste propustili s noćašnje PlayStation Showcase prezentacije

“Započelo je sporo i loše, a završilo brzo i eksplozivno” – može biti opis bilo čega, ali filigranski točno odgovara noćašnjoj PlayStation prezentaciji. Red iznenađenja, red patnje i apatije, a zatim red oduševljenja. Dakle, bila je ovo još jedna klasična PlayStation prezentacija. Kada sve odgledate javite nam OVDJE koliko ste (ne)zadovoljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gran Turismo 7

Polyphony Digital oduševio je nikada detaljnijim prikazom automobila u videoigrama. Neke će oduševiti i jedna referenca na GT4, a najviše će vas zadovoljiti najavljeni izlazak u ožujku iduće godine.

God of War Ragnarok

Kratos se vraća još mrzovoljniji, a Atreus zreliji. Suočavaju se s Ragnarokom – krajem svijeta. Freya im više nije prijateljica i bit će jedna od glavnih antagonistica u paru s bogom Thorom. Izgleda nevjerojatno dobro, ali nismo dobili točan datum izlaska osim okvirnog – 2022.

Insomniac radi na dvije igre: Spider-Manu 2 i Wolverineu

Svi su ga očekivali, a opet, sve je iznenadilo. Venom je jedan od negativaca, možda i glavni, a na PS5 kao ekskluziva stiže 2023.

Marvel i Insomniac se vole, možda čak i više nego što PlayStation fanovi vole Insomniac, jer radi se o daleko najproduktivnijem Sonyjevom studiju. Osim teasera nema previše detalja. Kažu da očekujemo emotivnu priču i duboko razrađeni gameplay u ovoj single-player akcijskoj avanturi.

Uncharted 4 i Lost Legacy remasteri za PS5 i PC

Uncharted 4 i Lost Legacy i na PS4 izgledaju odlično i ispred svog vremena, stoga su se mnogi zapitali je li uopće potrebno ovakvo nešto. Ali kada pogledate ovaj 4K prikaz, svi upitnici postat će suvišni. Unchartedi se u Legacy of Thieves kolekciji igraju ponovno početkom 2022. na PS5, a malo kasnije stižu i na PC. Nažalost, kolekcija prve tri igre još uvijek nije najavljena za PC.

Star Wars: Knights Of The Old Republic Remake

Najveće iznenađenje večeri i nešto što nitko nije očekivao je najava remakea najbolje Star Wars igre ikada. Radi se o punokrvnom remakeu, stiže i na PC, ali ostaje PS5 konzolaška ekskluziva. Kada? To bismo i mi voljeli znati.

“Next-gen” GTA V

Što manje pišemo o GTA V na svojoj trećoj generaciji konzola, to bolje. Novi trailer ničim nije pokazao da se radi o tobože unaprijeđenoj verziji igre, a o čemu dovoljno govori i dominantan broj dislajkova na Youtubeu.

Forspoken

Filipa je ova igra oduševila gotovo jednako kao i God of War Ragnarok, a svidjet će se i vama. Glavna junakinja je generična protagonistica, ali ako zanemarite dodvoravanje zapadnjačkim trendovima karakternim osobinama dotične, prepoznat ćete prilično raznolik i zabavan gameplay.

Alan Wake remaster

Više je iznenadila sama najava remastera Alana Wakea, nego prvi prikaz. Sve ovo već smo vidjeli, a uostalom – jedna od najboljih igara prošlog desetljeća ni ne treba iznenaditi. Oni koji su ga igrali, odigrat će ga sigurno još jednom u višoj rezoluciji, a svi ostali sretni su što će im prvo iskustvo biti u 4K i 60 FPS-a. I ne zaboravite, Alan Wake prvi put stiže na PlayStation.

Akcijski RPG Project EVE

Po najavi ovog akcijskog RPG-a 2019. više smo pisali o guzi mlade protagonistice nego o gameplayju. Sada pišemo o tajicama mlade protagonistice, ali zbilja, ona je nebitna jer gameplay će oduševiti sve poklonike Bayonette, Devil May Cry i Niera. Project EVE bi po svemu prikazanom mogao biti jedno od velikih iznenađenja 2022.

Tropska open world avantura Tchia

Tchia se na PlayStation Showcaseu pobrinula da obožavatelji simpatičnih avantura zadovoljni idu spavati. Developeri su Tchiu zamislili kao svojevrstan sandbox naslov. Eto vam prekrasno dizajnirani otok inspiriran Novom Kaledonijom, penjite se gdje želite i na što želite, letite, plovite, plivajte, ronite… i da skratimo priču – radite što želite. Pa čak i svirajte ukulele.

Tiny Tina’s Wonderlands

Spin-off Borderlandsa je sve ono što očekujete od jednog Borderlands naslova, ali u fantasy svijetu sa zmajevima i goblinima te s nikad luđom naracijom za koju će se pobrinuti jedan od najluđih NPC-ova u igrama uopće – Tiny Tina. Ovo je njezina igra, a to se vidi (i čuje) u svakoj sekundi prikaza.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano