Vijesti

Tchia je simpatična open world tropska avantura koja pomalo vuče na Breath of the Wild

Mogli bismo se zakleti da svaka velika PlayStation prezentacija ima jednu igru poput Tchie. Simpatični, živi otvoreni svijet s mogućnošću preuzimanja i upravljanja životinja. Ne znamo gdje su sve te igre, odnosno znamo, otkazane su poput Wilda (sjećate ga se), ali Tchia sigurno izaći. Tako nas barem uvjeravaju developeri iz studija Awaceb. I to dogodine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developeri su Tchiu zamislili kao svojevrstan sandbox naslov. Eto vam prekrasno dizajnirani otok inspiriran Novom Kaledonijom, penjite se gdje želite i na što želite, letite, plovite, plivajte ronite… i da skratimo priču – radite što želite. Pa čak i svirajte ukulele.

Tchia je glavna junakinja, a koja će kroz priču dobivati specijalne sposobnosti zauzimanja životinja, koje će, zaključujemo, imati veliku ulogu u rješavanju zagonetki. Primjerice, pretvorite se u raka kako biste s njegovim oštrim kliještama prerezali lokot.

Izgleda strašno simpatično, ali tek trebamo saznati o čemu se tu zapravo radi. Odnosno, koga Tchia treba pronaći i kako izgleda borba koja će biti bitna, ali nije još prikazana. Ovu avanturu na tropskom otoku igramo negdje dogodine na PS4/5 i PC-ju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano