Vijesti

Izgleda da Destruction AllStars ide u F2P vode

Nakon jučerašnje zakrpe i tokom održavanja servera za Destruction AllStars, dok su oni bili nedostupni menu je javljao reference na F2P model ove zaboravljene PS5 ekskluzive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto klasičnih imena, izazovi su imali kodne nazive poput “BS_F2P CHALLENGE”, a screenshotove kao dokaz priložio je jedan korisnik na Redditu.

Priprema se teren

Sasvim je jasno kako se priprema teren za transformaciju na F2P model, međutim, upitno je hoće li Sony uspjeti ispromovirati naslov koji se nije uspio nametnuti dok je 2 mjeseca bio besplatan za PlayStation Plus pretplatnike.

Moguća je još jedna solucija. Tranzicija na F2P te usporedno lansiranje na PC, gdje bi se na Steamu sasvim sigurno pronašla baza igrača za početni push ove borbene igre s vozilima. Uz pravilan tajming i implementaciju crossplaya, Destruction AllStars mogao bi proživjeti novu mladost, a možda i stasati…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano