Vijesti

Umjesto za 600 kuna, Sony će Destruction AllStars prodavati za samo 150

Već tri tjedna prošla su od kada je Destruction AllStars izašao besplatno za PlayStation Plus pretplatnike. Bio je to poklon od Sonyja jednim djelom i kao isprika za odgodu igre (trebala je izaći još u studenome), a kao poklon ostat će još jedan mjesec u ponudi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednom kada Destruction AllStars izađe iz PS+ u travnju, trebao je krenuti u regularnu prodaju po navaljenoj cijeni od 600 kuna. Ekvivalent je to 80 eura, novom rangu cijena igara postavljenih za novu generaciju konzola.Nema osobe koja je opravdavala toliku cijenu za igru ovakvog tipa.

Pohvalno, Sony se predomislio, priznao grešku, te će Destrction AllStars u slobodnu prodaju u travnju krenuti za 20 eura, odnosno za oko 150 kuna na domaćem PS Storeu. Potvrđeno je to na PlayStation Blogu. Napominjemo, ako ste Destruction AllStars aktivirali u PS+ periodu, on je vaš zauvijek.

Na Blogu su najavljena i iduća 2 mjeseca aktivnosti koja, osim vikenda s dvostrukim XP-om i miksanja playlista, ne donose nikakav novi sadržaj. Mapa i novih modeova za multiplayer nema na vidiku. Velika je to šteta za igru koja je prilično zabavna, ali kojoj kronično nedostaje novog sadržaja i interakcije developera.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano