Vijesti

U Destruction AllStars stigla prva sezona: Novi lik, photo mode, battle pass i novi ranked mode

Sony i Lucid Games definitivno ne odustaju, a niti neće, od prve besplatne PlayStation 5 ekskluzive. Destruction AllStars ste mogli besplatno skinuti u veljači i ožujku ako ste imali PS+.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad ga možete kupiti ako želite za 150kn. Mi smo se itekako zabavili s ovom igrom, no naša najveća zamjerka je nedostatak sadržaja. Destruction AllStars je dosad dobio nekoliko manjih nadogradnji, a stigla je i prva sezona koja donosi nekoliko novih stvari.

Najvažnija od njih je da dolazi nove mode. Blitz je evolucija Mayhema, a za razliku od Mayhema, Blitz se sastoji od kratkih, intenzivnih i adrenalinskih rundi. On ipak nije dostupan od danas nego će doći tek kasnije kroz sezonu, a sa sobom će dovesti i ranked način igranja koji je ono što svi zapravo traže.

Konačno smo dobili i novog igrivog lika. Alba izgleda kao nekakav high tech robot i dolazi sa svojim specijalnim moćima i novim vozilom. Alba će moći iz zemlje stvarati blokove koji mogu zaustaviti ostale igrače, a iz automobila ispaljuje laserske zrake.

I to nije ste. Stigao je i photo mode (koji će se, naravno, moći koristiti samo u single playeru), battlepass sa 100 tiera, a svoju priču u story modeu će u srpnju dobiti Ratu, Boxtop i Angelo Avello.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano