FFA Focus

Ovo su igre u ludom 10. mjesecu. Što planirate odigrati?

Ostalo je manje od dva mjeseca do početka nove generacije konzola i igara, ali to ne znači da nemamo što igrati na našim trenutnim konzolaškim i PC kantama. Dapače, dolazi nam hrpa igara u 10. i 11. mjesecu koje ćemo igrati još mjesecima nakon izlaska. Listopad (10. mjesec za naše čitatelje s Balkana) pun je dobrih igara u kojima ćemo uživati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Star Wars: Squadrons

Kao što smo već ranije pisali – igra će imati singleplayer preko kojeg će nas igra uvesti u multiplayer svijet. Pratiti ćemo kampanje i priče dvoje pilota koji se bore na suprotnim stranama, a onda će nas igra uvesti u 5vs5 multiplayer mode. Multiplayer komponenta će imati dva modea — Dogfight što je zapravo team deathmatch te glavni i kompleksniji mode — Fleet Battles. Ovaj potonji je puno veći i kompleksniji, a ultimativni cilj je uništiti neprijateljsku bazu (Star Destroyer primjerice).

DATUM IZLASKA:

2.10.2020.

PLATFORME:

PC, PS4 i Xbox One

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Vraća se legendarni Crash u poznatom ruhu – prvi, pravi nastavak na ovoj generaciji konzola donosi puno više igrivih likova i poznatu platformersku formulu koju obožavamo i mrzimo u isto vrijeme. Pripremite živce.

DATUM IZLASKA:

2.10.2020.

PLATFORME:

PS4, Xbox One

Baldur’s Gate 3 – Early Access

Svaki mjesec pišemo da stiže Baldurs Gate 3, a sad konačno možemo potvrditi da early access dolazi 6.10. Konačno. Nakon nekoliko odgoda, vrijeme je da se isprobamo ovaj legendarni RPG.

DATUM IZLASKA:

6.10.2020.

PLATFORME:

PC, Stadia

Ride 4

Ako ste ljubitelj (simulacije) motora, onda svakako pripazite na recenzije Ridea 4. Ride 4 donosi hrpu staza, realistično utrkivanje (barem tako tvrde developeri) i hrpu staza. Nadamo se da će recenzije biti pozitivne.

DATUM IZLASKA:

8.10.2020.

PLATFORME:

PS4, Xbox One, PC

FIFA 21

Nova sezona – nova FIFA. EA je ranije potvrdio da će next-gen verzije donijeti značajnije promjene, a nas sve zanima što je novo ove godine na našim trenutnim konzolama i PC-u. Nekako nam se čini da ćemo dobiti na trenutnoj generaciji jako sličnu FIFA-u prošlogodišnjoj.

DATUM IZLASKA:

9.10.2020.

PLATFORME:

PS4, Xbox One, PC, Switch

Second Extinction

Tvorci open world kooperativne akcijske avanture Generation Zero ne odustaju od koncepta ni u svojoj novoj igri koja stiže na, PC Xbox One i Series X. A vjerojatno i na PS4 i 5. Radi se o kooperativnoj pucačini za do tri igrača. Ultimativni cilj vas i vaših prijatelja je nabiti mutirane dinosaure uz, kako se čini, čitav niz zabavnih oružja.

DATUM IZLASKA:

13.10. PC, kasnije XSX/XSS

PLATFORME:

PC, Xbox One, XSS, XSX

Partisans 1941

Vjerujemo da će ova igra biti zanimljiva nekome od vas budući da je riječ o Partizanima koji su bliski našem podneblju. Riječ je o RTS strategiji sa stealth elementima. Neprijatelju su jasno zli Nacisti.

DATUM IZLASKA:

14.10.2020.

PLATFORME:

PC

Age of Empires 3: Definitive Edition

Jedna od omiljenih RTS strategija stiže u novom ruhu. Remaster verzija donosi sve DLC-ove i dodatke, kao i poboljšanu grafiku, veću rezoluciju i poboljšani zvuk.

DATUM IZLASKA:

15.10.2020.

PLATFORME:

PC

Cloudpunk

Nakon što je ova avantura pokupila hvalospjeve na PC-u, 15.10. konačno stiže verzija za konzole. Riječ o avanturi s velikim fokusom na priči, a zvijezda igre je grad koji neodoljivo podsjeća na Cyberpunk.

DATUM IZLASKA:

23.4. (PC), 15.10. PS4, Xbox One i Switch

PLATFORME:

PS4, PC, Xbox One, Switch

Raji: An Ancient Epic

Hvaljena akcijska avantura smještena u Indiju nakon Switcha stiže na PC i druge, velike konzole. Igra je pokupila odlične ocjene na Switchu i podsjeća na Prince of Persiu samo u Indiji. Neka vas ne zavara što je riječ o indie naslovu – Raji je vrlo kvalitetna akcijska avantura.

DATUM IZLASKA:

18.8. Switch; 15.10. PS4, Xbox One, PC

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One, Switch

NHL 21

NHL je godinama već zaista kvalitetna simulacija hokeja, a ako ste ljubitelji istoga, drugog izbora niti nemate. EA je najavio manje promjene za ovaj nastavak koji bi trebao donijeti još realističnije iskustvo nego ranije. Zamislite samo kako će dobro izgledati ray-tracing led.

DATUM IZLASKA:

16.10.2020.

PLATFORME:

PS4, Xbox One

Amnesia: Rebirth

Ljubitelji horor igara doći će na svoje kada 20.10. na PS4 i PC stigne novo poglavlje Amnesia sage. Ponovno nas očekuje jeziva i napeta horor avantura prepuna paranormalnih događaja. Ako volite horor naslove, bacite svakako pogled na recenzije jednom kada dođu.

DATUM IZLASKA:

20.10.2020.

PLATFORME:

PC, PS4

Ghostrunner

Očito postoji neka tajna veza između poljskih developera i cyberpunk settinga. Ghostrunner je FPP akcijska igra koja nam se čini da ima ogroman potencijal. Grafički izgleda odlično, a i borba se čini odličnom. Imamo potencijalno veliko iznenađenje na obzoru.

DATUM IZLASKA:

27.10.2020.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

World of Warcraft: Shadowlands

Nova, ogromna ekspanzija za planetarno popularni WoW. Novi kontinent, nove zone, nove gameplay mehanike…ma znamo da će te Shadowlands kupiti odmah. Treba li naš nešto više? Ne.

DATUM IZLASKA:

27.10.2020.

PLATFORME:

PC

Watch Dogs: Legion

Nakon duže odgode, konačno nam stiže novi Watch Dogs. Igra je smještena u London, a najveća novina je što možete regrutirati bilo koga. Svaki od likova ima svoje posebne moći i čini nam se da igra ima jako veliki potencijal.

DATUM IZLASKA:

29.10.2020.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One, Stadia

Pikmin 3 Deluxe

Pikmin 3 Deluxe u prodaju stiže 30. listopada. Prošireno izdanje sadržavat će nekoliko razina težine, poboljšano ciljanje, co-op u dva igrača, novi način dobivanja savjeta, cjelokupan dodatan sadržaj izašao za originalnu igru i potpuno nove dodatne misije. Otkriveno je kako će igra težiti 6.5 GB-a, te će uz digitalno izdanje biti dostupna u fizičkom obliku. Uz engleski jezik, igra će biti lokalizirana na španjolski, francuski, njemački, talijanski, korejski i kineski jezik. Ujedno je potvrđena kompatibilnost s TV, Handheld i Tabletop načinom igranja.

DATUM IZLASKA:

30.10.2020.

PLATFORME:

Nintendo Switch

The Dark Pictures – Little Hope

Tvorci Until Dawna idući mjesec izbacit će novu igru u The Dark Pictures antalogiji (baci oko na Man of Medan recenziju). Little Hope je ime gradića mračne povijesti, u kojem su 4 studenta i njihov profesor ostali zatočeni misterioznom maglom. Izgleda zanimljivo i svakako ćemo popratiti. Baš kao u Until Dawnu – tko će preživjeti ovisi samo o vama i vašim odlukama.

DATUM IZLASKA:

30.10.2020.

PLATFORME:

PS4, Xbox One, PC

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano