Pred nama je bogati igrama 11. mjesec. Što planirate odigrati?

Rekli bi naši stari da je nekada bilo sve bolje. Ja bih rekao da je 11. mjesec znao biti i bogatiji nego što je to ovaj, ali teško da je mjesec loš kad u razmaku od par dana dolaze novi CoD, Battlefield i Forza Horizon. Mjesec će svakako obilježiti i remaster GTA trilogije koji će se prodavati kao burek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mobile Suit Gundam: Battle Operation Code Fairy

Gundam je dugovječni serijal koji ima veliku vojsku fanova u Japanu. Ako ste i vi jedan od ljubitelja serijala, Bandai Namco pripremio je novi nastavak letećih robota koji nisu medvjedići. Samo za fanove.

DATUM IZLASKA:

4.11.

PLATFORME:

PS4, PS5

Call of Duty: Vanguard

Novi Call of Duty vraća nas u razdoblje Drugog svjetskog rata i donosi pun paket – kampanju, multiplayer, zombije i naravno Warzone. Ekipa koja igra samo Warzone, pričekat će do 6. 12. kada dolazi nova mapa u Warzone.

DATUM IZLASKA:

5.11.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Forza Horizon 5

Najbolja open world arkadna vožnja seli u Meksiko i izgleda bolje nego ikada. Nema se što više reći osim da je ovo must buy i vrlo vjerojatno jedna od najboljih igara godine.

DATUM IZLASKA:

9.11.

PLATFORME:

PC, Xbox One, Xbox Series X/S

Football Manager 2022

Najbolji nogometni manager i ove godine dolazi samo na PC i Xbox konzole. Posebno će se razveseliti Game Pass vlasnici jer FM 2022 dolazi na Game Pass.

DATUM IZLASKA:

9.11.

PLATFORME:

PC, Xbox One, XSX, XSS

Jurassic World Evolution 2

Igra u kojoj gradite i vodite vlastiti Jurassic Park. Najlakše je ako ovu igru zamislite kao Sim City u Jurassic Park svijetu. Nastavak donosi još više dubine i mikromenadžmenta.

DATUM IZLASKA:

9.11.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Znate već sve. GTA 3, GTA San Andreas i GTA Vice City u jednoj kolekciji koja donosi poboljšane kontrole i prilično drugačije vizuale koji više vuku na pomalo cartoonish grafiku. Naravno, očekujte 4K rezoluciju i minimalno 60FPS-a.

DATUM IZLASKA:

11.11.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Shin Megami Tensei V

Još jedna igra samo za ljubitelje serijala kojih ima i na našem forumu. Ako niste upoznati sa serijalom, sve što trebate znati je da se radi o priličnom jedinstvenom JRPG-u koji nije za svakoga, ali ekipa iz Atlusa stvorila je zavidan broj vjernih pratitelja.

DATUM IZLASKA:

12.11.

PLATFORME:

Switch

Sherlock Holmes Chapter One

Za sve ljubitelje lika i djela najpoznatijeg svjetskog detektiva. Naravno da se i ovdje radi o avanturi s glavnim fokusom na zagonetke.

DATUM IZLASKA:

16.11.

PLATFORME:

PC, PS5, Xbox Series X/S

Bloodrayne: Revamped, Bloodrayne 2: Revamped

Ako ste voljeli originalne Bloodrayne igre, dobra vijest je da stižu remasteri prvog i drugog dijela. Loša vijest je da remaster izgleda prilično loše. Osim naše vampirice koja je dodatno napumpala sise i usne.

DATUM IZLASKA:

18.11.

PLATFORME:

PS4, Xbox One, Switch

Battlefield 2042

Betu smo igrali uzduž i poprijeko, a mišljenja igrača su debelo podijeljena. Nekima je BF 2042 odličan, neki su otkazali svoje prednarudžbe, a mi ćemo za ukupni dojam ipak pričekati finalnu verziju jer još nismo zaigrali Hazard Zone i Portal.

DATUM IZLASKA:

19.11.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Teško nam je reći da je u pitanju nova Pokemon igra jer ovdje je riječ o remakeu DS verzije, ali ako volite Pokemone i imate Switch, očekujte još jednu dobru igru iz svijeta Pokemona. Nintendo je izgleda odlučio sve dobre stare igre prebaciti na Switch, a mi jedva čekamo novu i originalnu Pokemon igru.

DATUM IZLASKA:

19.11.

PLATFORME:

Switch

Farming Simulator 22

Focus Interactive otkrio je kako ćemo u Farming Simulatoru 22 moći nasađivati vinograde i plantaže maslina, proizvoditi vino i maslinovo ulje… S novim nasadima stiže i nova oprema, a svaki pravi Zagorec sigurno će se željeti počastiti Holland Brauduom 9070L – beračem grožđa.

DATUM IZLASKA:

22.11.

PLATFORME:

PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadia

Final Fantasy XIV: Endwalker

FFXIV je jedna od najpopularnijih MMO igara na tržištu, a 23.11. dolazi ogromna Endwalker ekspanzija u kojoj ćemo sigurno “izgubiti” na desetke i desetke sati. FFXIV je inače možda najbolji primjer igre koja je prošla sve od početnog blata, pa sve do zlata.

DATUM IZLASKA:

23.11.

PLATFORME:

PS4, PS5, PC, Mac

Beyond a Steel Sky

Nastavak legendarne p’n’c avanture konačno dolazi na konzole. Kreatori igre su dobra poznata ekipa Revolution Softwarea koji su zaslužni za Broken Sword serijal i legendarni In Cold Blood.

DATUM IZLASKA:

26.6. PC, a 30.11. sve moguće konzole

PLATFORME:

PS4, PS5, Xbox One, XSX, XSS, Switch, PC,

Što planirate kupiti i odigrati?