FFA Focus

Rezime The Game Awardsa: Death Stranding 2, SW Jedi: Survivor, Forbidden West ekspanzija, Cyberpunk: Phantom Liberty, Hades 2…

Osim što je najveća svjetska dodjela nagrada za video igre, The Game Awards iz godine u godinu poprište je velikih svjetskih premijera. Elden Ring je proglašen najboljom igrom godine, dodjelu je Miyazakiju pokvario lik koji se nekako prošvercao do pozornice, God of War Ragnarok osvojio je šest nagrada, a mi smo dobili brojne prikaze novih i već najavljenih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ffa anketa

Je li Elden Ring zasluženo proglašen najboljom igrom godine na The Game Awardsu?

  • Da 54%
  • Ne 46%
Hvala ti 🎉

Ako ste imali pametnijeg posla noćas od 1:30 do 5 ujutro, ispod pronađite sve najbitnije prikaze koje ste propustili, a klikom na linkove saznajte više.

Potvrđen je Death Stranding 2

Četverominutni teaser trailer ne otkriva hoće li Death Stranding 2 biti poštanski simulator poput prethodnika, što je izbjegao komentirati i Kojima, ali zato se vraćaju poznati likovi. Bridge Baby, čini se, više nije u oklopu, brigu o njemu preuzela je Fragile, a Sam kreće na novo putovanje. Ne brinite, ni nama ništa nije jasno.

Star Wars Jedi: Survivor dobio je datum izlaska

Cal je sada stariji i iskusniji, pustio je bradu, postao je Jedi Knight, a čitava igra djeluje za razinu bolje u svakom mogućem pogledu.

Otkriven je Crash Team Rumble

Crash Team Rumble je igra o kojoj se već dugo šuškalo u kontekstu nasljednika legendarnog Crash Basha. Ali ovo se čini ponešto drugačijim.

Horizon Forbidden West seli u Los Angeles u prvoj ekspanziji

Glasine su bile točne, Aloy u prvoj velikoj ekspanziji za Forbidden West odlazi u Burning Shores. Nekadašnji Losangeles danas je vulkanski arhipelag, a nas u travnju čekaju nova priča, novi likovi. Samo za PS5.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty dobio je novi prikaz i veliko glumačko pojačanje

Keanu Reevesu pridružilo se još jedno veliko ime. Idris Elba je Solomon Reed, misteriozni tajni agent vodstva “novog” SAD-a u ekspanziji koja ima špijunske konotacije.

Hades 2 izlazi dogodine u early accessu

Princa podzemlja Zagreusa zamijenit će još neimenovana princeza podzemlja. Gameplay formula je slična prethodniku, a u early accessu Hades 2 izlazi u 2023.

Diablo 4 je dobio datum izlaska i novi trailer

Diablo 4 zakazan je za 6. 6. 2023., krenule su prednarudžbe, a svi koji prednaruče imaju osiguran ulazak u otvorenu betu negdje u mjesecima prije izlaska igre.

Kreatori Elden Ringa poslije 10 godina vraćaju Armored Code

Reboot mech serijala zove se Armored Core 6: Fires of the Rubicon te se planira za sve aktualne konzole i PC negdje u 2023. Prvi je to Armored Core od 2012., a mnogima će biti drago što na njemu radi Hidetaka Miyazaki osobno.

Batman je potvrđen u Suicide Squad igri, glas mu pruža legendarni glumac

Nakon bitke s rakom, glumac Kevin Conroy nesretno je preminuo prošli mjesec u 66. godini života. Mnogi od nas upravo njegov glas najviše povezuju s Batmanom zahvaljujući genijalnim izvedbama u animiranoj seriji, stoga nam je jako drago što je upravo on reprizirao najdražu mu ulogu u Suicide Squad: Kill The Justice League.

The Last of Us dobio je datum izlaska za PC

Remake prvog The Last of Usa stiže na PC 3. 3. iduće godine, taman pred završne epizode prve sezone The Last of Us TV serije na HBO Maxu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano