Vijesti

3 milijuna prodanih kopija i 500 tisuća igrača istovremeno – to je Valheim

Već smo i sami sebi dosadili s prenošenjem jubileja velikog Steam hita Valheim, ali ovo su strašne brojke. Sve neodoljivo podsjeća na put kojim je svojevremeno prolazio PUBG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valheim je u postigao brojku od 3 milijuna prodanih kopija u samo 16 dana od izlaska u early accessu. Kako kažu developeri iz Iron Gatea, ova veljača je za njih nevjerojatno ludi mjesec.

Ne samo to da se odlično prodaje, već Valheim ima i Overwhelmingly Positive status recenzija na Steamu. U trenutku pisanja ovog teksta, čak 77 tisuća recenzija (od njih 86 tisuća ukupno) ocjenjeno je najvećom mogućom ocjenom.

Sada nije teško zamisliti ni to da Valheim u jednom trenutku igra preko 500 tisuća igrača istovremeno. Dogodilo se to ovog vikenda oko 22 sata kada je u jednom trenutku Valheim igralo skoro 503 tisuće igrača.

Dok ovo pišemo, Valheim je četvrta najpopularnija igra na Steamu, a ispred su samo CS: GO, Dota 2 i PUBG. A da Valheim očekuje još sigurno nekoliko milijuna prodanih primjeraka i još pokoji rekord u obaranju broja istovremenih igrača nagovješćuje popis narednih nadogradnji.

Tako bi u narednim mjesecima trebali dobiti novi biome, bossove, nove dijelove za gradnju i još dosta toga. Sve to od tima koji broji samo petoro članova, ali će, pogonjen zarađenim milijunima u budućnosti sigurno rasti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano