Vijesti

Otkriveno je što sve u stiže u Valheim: Raznovrsnija gradnja, novi biomi i bossovi…

Najnoviji hit na Steamu Valheim u 2 tjedna prodan je u preko 2 milijuna primjeraka, a da na tome neće stati otkrio je Henrik Törnqvist iz Iron Gatea za PC Gamer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za naredno razdoblje isplanirane su 4 velike nadogradnje. Prva naziva Hearth and Home produbit će i raširiti mehaniku gradnje kuća i baza.

Osim novih komada namještaja i materijala za gradnju, unutar te nadogradnje dobit ćemo nove recepte za kuhanje, što sa sobom vjerojatno povlači i nove biljke za sadnju i farmanje.

Druga nadogradnja imena Cult of the Wolf fokusirat će se na istraživanje i borbu. Ships and the Sea kao treća po redu nadogradnja donijet će napredniju gradnju i uređivanje brodova, a oceane kao biom napravit će življima, vjerojatno s morskim bossevima te općenito više sadržaja pod vodom.

Budućnost usmjerena prema novim biomima

Četvrta i posljednja zasad najavljena nadogradnja Mistlands dodat će potpuno novi biom u Valheim. “Novi neprijatelji, novi itemi, novi boss, novi resursi…”, navodi Henrik iz Iron Gatea.

Da će i naredne nadogradnje ići u smjeru Mistlandsa govori namjera developera da u igri imaju konačnu brojku od 9 različitih bioma, zajedno s novim bossovima, resursima i svime ostalim što uz njih ide. Bez Mistlandsa u igri ih je zasad 6, a u budućnosti bismo trebali dobiti krajnji zaleđeni sjever kao najhladnije područje te nešto što developeri nazivaju Ashlands.

Zasad još nema konkretnih datuma za svaku od ekspanzija, a u ovom trenutku čitavi tim fokusira se na peglanje bugova i poboljšanje performansi. Treba napomenuti kako iza Valheima stoji samo petoro ljudi, međutim, s milijunima u džepu Iron Gate studio mogao bi značajno porasti. U suprotnome ne vidimo način kako zadržati milijune nestrpljivih igrača.

Ako igrate Valheim, javite nam se na forumu. Okupljamo ekipu za zajednički server.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano