Vijesti

Activision je bannao dodatnih 30 tisuća varalica u Warzoneu: “Dolazi još…”

“Uskoro stiže još!”, izjavio je Activision nakon što je u jednom valu banao preko 30 tisuća Warzone varalica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su veliki streameri zaprijetili da će napustiti Warzone budući da je broj cheatera izmakao kontroli, Activision je odlučio prebaciti u višu brzinu. Posljednjih tjedana naveliko se radi na poboljšavanju anti-cheat sustava te se općenito pridalo više pažnje ovom gorućem problemu.

Oni koji aktivno igraju reći će vam da je situacija zaista nešto bolja, ali očekivanja su veća. Ako ništa drugo, zgodno u posljednje vrijeme izgledaju brojke poput ovih. 60, pa 30, pa još 30 tisuća… Activision je samo od početka ove godine izbrisao preko 100 tisuća varalica.

Inače, u Warzoneu se sve priprema za navodni transfer na novu mapu. Početkom mjeseca na Verdansku se pronašla horda zombija, koja je zatim migrirala na drugu lokaciju, a ako su točne informacije koje primamo – Verdansk bi uskoro trebale preplaviti horde zombija, a krajem sezone spas će se pronaći u nuklearki.

Nuklearka bi trebala razoriti čitavu mapu krajem sezone sredinom travnja, a zatim bismo se trebali preseliti na novu mapu. Nova mapa bi trebala biti više u skladu s posljednjim Call of Dutyjem. Dakle, umjesto modernog ratovanja, Warzone bi se trebao vratiti u 80-e godine s oružjima, gadgetima i vozilima iz Black Ops Cold Wara.

Igra

Povezano