Vijesti

Activision je potiho povisio cijene za novi Call of Duty na starim konzolama

Nova generacija konzola donijela je poskupljenje igara nekih izdavača. Predvode ih Sony, Activision i Take-Two, međutim, dosad su više cijene vrijedile samo za izdanja na novim konzolama, a tu barijeru je sada prvi probio upravo Activision.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, među najavljenim izdanjima nadolazećeg Call of Duty: Modern Warfarea 2 ne postoji klasično izdanje za stare konzole. Modern Warfare 2 dostupan je isključivo u tzv. Cross-Gen Bundleu po cijeni od 79.99 eura, odnosno od 579 kuna na hrvatskom PlayStation Storeu.

Od izlaska novih konzola praksa s Call of Duty igrama bila je ponuditi standardnu ediciju za stare konzole po nižoj, staroj cijeni od 70 eura, a igrači na novim konzolama kupovali bi Cross-Gen izdanje koje je s Modern Warfareom postalo jedini izbor. Izgleda da je najpovoljnije igrati na PC-ju, budući da Modern Warfare 2 na Steamu košta 69.99 eura u standardnom izdanju.

Dakle, ako žele igrati Modern Warfare 2, igrači na starim konzolama plaćat će veću cijenu nego dosad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano