Vijesti

Avengersi idući mjesec dobivaju next-gen nadogradnju, a stiže i besplatni Hawkeye DLC

Square Enixova Marvel’s Avengers igra još uvijek nije povratila troškove razvoja. Iako se radi o globalno prepoznatljivom brandu i igra je u srži prilično dobra, Square Enixovi Avengersi nisu ostvarili prodaju kakvu su trebali prvenstveno zbog manjka sadržaja i njegove repetitivnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SE i developeri iz Crystal Dynamicsa nadaju se uskrsnuću dolaskom verzije za next-gen konzole i Hawkeye DLC-a 18. 3. ove godine. S Clint Bartonom kao Hawkeyeom dobit ćemo pristup novom području Wasteland gdje ćemo trebati pronaći Pukovnika Nicka Furyja i suočiti se s Maestrom.

Hawkeyeova priča.

Ako ste Avengerse igrali prethodno na starim konzolama, moći ćete nastaviti svoj napredak i na novim konzolama. Developeri na PS5 i XSX obećavaju znatno brža učitavanja, fluidniji framerate (ali ne spominje se 60 FPS-a), 4K rezoluciju, detaljnije površine, napredniju destrukciju i dalje iscrtavanje tekstura, a sve to besplatno ako već posjedujete igru.

Kako Avengersi izgledaju na novim konzolama pogledajte u novom traileru ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano