Vijesti

Battlefield 6 bit će službeno otkriven u 5. mjesecu

Manje od dva mjeseca dijeli nas od službenog otkrivanja BF6. Ne, DICE i EA nisu još ništa službeno potvrdili, no budite sigurni da će se ove informacije o kojima pišemo pokazati točnima. Vijest o službenom otkrivanju igre donosi pouzdani portal VGC – Video Games Chronicle koji se poziva na izjavu zaista pouzdanog i odavno potvrđenog čovjeka iz gaming industrije – Jeff Grubba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovarajući na pitanja gledatelja, Jeff je odgovorio da prema njegovim informacijama i saznanjima, službeno otkrivanje igre dogodit će se u petom mjesecu.

Ova informacija itekako ima smisla kad znamo da DICE već dugo vremena radi na igri, a sam EA polaže ogromne nade u igru. U tolikoj mjeri da su žrtvovali novi NFS. Nekako mislimo da se EA nada da će uspjeti izbaciti novi BF prije izlaska CoD-a koji će nesumnjivo i ove godine biti zlatna koka za Activision.

Gotovo smo sigurni da se BF6 vraća u moderno vrijeme, a veliki je upitnik hoće li igra imati battle royale mode. Nije da ga mi želimo i trebamo, ali pogledajte samo koliko Warzone donosi love Activisionu. Sigurno da i EA želi istu stvar.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano