Vijesti

CDPR se oglasio nakon nekoliko tjedana šutnje – “spasiteljski” Cyberpunk 2077 patch stiže idući mjesec

Baš smo se na na našem forumu pitali gdje je nestao CDPR zadnjih nekoliko tjedana i gdje je nestao Cyberpunk 2077 patch koji je trebao ispraviti užasno stanje igre na last gen konzolama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toliko očekivani drugi patch, trebao je doći sredinom drugog mjeseca. Ujedno je to trebao biti zadnji patch prije nego li se CDPR prebaci na izradu next-gen verzije Cyberpunka koja stiže (tek) u drugoj polovici godine.

Nakon duge šutnje, danas se konačno oglasio CDPR i službeno obznanio kad igrači mogu očekivati dolazak drugog patcha. Patch će promašiti ovaj mjesec, no nećemo morati dugo čekati na izlazak zakrpe. Zakrpa dolazi u drugoj polovici trećeg mjeseca. Razlog odgode leži u tome što je CDPR nedavno hakiran, o čemu smo također pisali.

CDPR se ponovno ispričao igračima, a mi se iskreno nadamo da će patch 1.2. zaista popraviti stvari i dovesti Cyberpunk 2077 u pristojno stanje na starim konzolama. Trebamo li podsjetiti da Cyberpunk 2077 ne možete kupiti sad već više od 60 dana na PlayStation Storeu?

Držimo fige da konačno CDPR zakrpa Cyberpunk 2077 jer želimo što prije igrati next-gen verziju, a i ne zaboravite da nam studio duguje i next-gen nadogradnju za The Witcher 3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano