Vijesti

CEO Take-Two jako je zadovoljan GTA remasterima

Izvršni direktor Take-Twoa za CNBC je komentirao akviziciju Zynge, do jučer najveće kupovine u povijesti gaming industrije, a usput se osvrnuo i na GTA remastere iz Definitive edicije.

“Imali smo grešku na početku, ali ona je sada ispravljena”, tvrdi Strauss Zelnick. “Remasteri su odradili sjajan posao za kompaniju”, zaključio je. Dakle, Take-Two i Rockstar su unatoč traljavoj izvedbi polučili jako dobre financijske rezultate.

Unatoč tvrdnjama Zelnicka, remasteri još uvijek nisu ono što bi trebali biti. Posljednja nadogradnja bila je 30. 11. prošle godine. Rockstar je svojevremeno jamčio bolju komunikaciju i frekventnije zakrpe, a upravo danas brojimo 50. dan od posljednje. Direktor je zadovoljan, to je najbitnije…

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close