Vijesti

CEO Take-Twoa komentirao je moguće preuzimanje FIFA-e. FIFA 2K24?

Kada god se priča o nogometnim simulacijama i konkurentima FIFA-i, uvijek se rasprava svede na 2K i zazivanje njihovog ulaska u taj sport. S NBA, WWE i NHL naslovima prodrmali su industriju, stoga se upravo njihov izdavač Take-Two čini kao najizgledniji kandidat za suradnju s FIFA-om nakon što je EA odbacio taj IP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelništvo FIFA-e poručilo je kako razgovara s “vodećim izdavačima video igara”, a IGN je upitao CEO-a Take-Twoa Straussa Zelnicka planira li ugrabiti ovu vrijednu licencu. Ostao je zakopčan.

“Skloni smo razmišljati o tome”

“Definitivno smo zainteresirani za širenje naših sportskih igara, a FIFA ima sjajan brend i nevjerojatan utjecaj, ali trenutno ne planiramo pričati o tome”, kaže Zelnick. Da je zainteresiran za FIFA IP između redaka je poručio ulagačima na prezentaciji financijskog izvješća u ponedjeljak. “Vidjeli smo da se FIFA licenca oslobodila i skloni smo razmišljati o mogućnostima u svakom trenutku”, zaintrigirao je investitore.

Inače, predsjednik svjetske krovne nogometne organizacije Gianni Infantino tvrdi kako će nova FIFA bez Electronic Artsa biti još bolja, ujedno i najbolja nogometna simulacija. Drugi izdavači će svoju FIFA-u moći izdati najranije 2024., a hoće li upravo Take-Two preuzeti uzde tek treba vidjeti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano