Vijesti

Cities: Skylines 2 izdat će uz tehničke probleme, priznaje developer

Nakon odgode Cities: Skylinesa 2, postalo je jasno kako je izlazak nastavka popularnog city buildera ubrzan. Međutim, u vremenima sveopće nedovršenizacije igara izgleda da se ona tanka crta između ponosa i srama kompletno obrisala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kako smo uvijek vjerovali u transparentnost, željeli bismo dodatno pričati o trenutnom stanju igre”, započeo je izlaganje izdavač Paradox. “Cities: Skylines 2 je next-gen naslov, i naravno, zahtjeva određene hardverske zahtjeve. Uz to, iako je naš tim neumorno radio kako bi isporučio najbolje moguće iskustvo, nismo dosegnuli ono što smo ciljali.”

Kasnit će i modovi

“S tim na umu, dok razmišljamo o dugoročnosti projekta, lansiranje upravo sada ipak je najbolji put za naprijed. Ponosni smo na jedinstvene mogućnosti igranja Cities: Skylinesa 2 te iskreno vjerujemo da će ponuditi sjajno iskustvo u kojem ćete uživati. Nakon izlaska, narednih mjeseci nastavit ćemo poboljšavati performanse. Naša ambicija je da u C:S2 uživa što više igrača i predani smo tome da dosegne puni potencijal.”

Također, podrška za modove neće biti spremna za lansiranje. Razlog je, rekli bismo, prilično opravdan, budući da se radi na potpuno novoj platformi za modove koja će omogućiti modiranje igre i na konzolama, što je nešto potpuno novo za Cities Skylines.

Igra

Povezano