Vijesti

Danas se nastavlja besplatna beta za Modern Warfare 2. Evo gdje, kako i kada možete igrati

Prvi vikend beta testiranja za Call of Duty: Modern Warfare 2 došao je i prošao, a danas je vrijeme za novi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi vikend bio je samo na PlayStationu, a drugi će biti multiplatform. Sve kreće danas u 19 sati kada će novim mapama i modovima prvi pristupiti svi PlayStation igrači, te oni koji su prednaručili Modern Warfare 2 na PC-ju ili Xboxu.

  • PS4/PS5: Svi PlayStation igrači igraju od 19 sati. Ako ste sudjelovali u prvom vikendu, igra će se samostalno nadograditi, a ako niste, preuzeti je možete ovdje
  • XONE/S/X: Xbox igrači s prednarudžbama igraju od 19 sati, a oni bez prednarudžbe u subotu 24. 9. od 19 sati
  • PC: PC igrači s prednarudžbama igraju od 19 sati, a oni bez prednarudžbe u subotu 24. 9. Klijent za betu možete preuzeti na Steamu ili Battle.netu. Ako ste PC igrači i želite igrati Modern Warfare 2, morate uključiti dvostruku autentifikaciju s mobitelom, a hardverske zahtjeve pronađite ovdje

Potom će u subotu 24. 9. u 19 sati uslijediti otvaranje pristupa apsolutno svim igračima na svim platformama, neovisno o prednarudžbama i pretplatama. Sve će posljednjim rafalima završiti u utorak u 19 sati.

Iako još nije potvrđeno koje će to biti, Modern Warfare 2 će u drugom vikendu testiranja ponuditi nove mape i modove. Jedan od novih modova sigurno je Ground War za do 64 igrača na jednoj mapi. A što se tiče promjena u odnosu na prvi vikend, neće se vratiti “crvena točkica”, ali zato će se utišati zvuk koraka protivničkih igrača.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano