Vijesti

Desetine milijuna igrača igrali su Warzone 2.0 u prvih 5 dana. Može li premašiti popularnost originala?

Prije dvije godine prvi Call of Duty: Warzone dosegnuo je 30 milijuna igrača u prvih 10 dana, a Warzone 2 je, čini se, na jako dobrom putu da prestigne nevjerojatni rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Activision se pohvalio kako je prvih 5 dana Warzonea 2.0 igralo već preko 25 milijuna igrača. Besplatni nastavak jednog od najpopularnijih naslova današnjice je u samo nekoliko dana, unatoč porođajnim problemima, stvorio zdravu bazu igrača za naredne mjesece i godine.

Međutim, hoće li u narednih 5 dana uspjeti oboriti rekord od 30 milijuna? Samo za usporedbu, još jedan veliki konkurent Apex Legends je 2019. u 7 dana ostvario 25 milijuna jedinstvenih igrača. Warzone 2.0, dakle, ima bolju uzlaznu putanju od uspoređujuće konkurencije.

Dva su velika razloga zašto je Warzone 2.0 ostvario tako dobar uspjeh. Prvi je Modern Warfare 2 i njegova golema popularnost, kroz kojeg Activision gotovo u svakom meniju poziva na igranje novog Warzonea. A drugi je što je prvi Warzone ugašen na dva tjedna, a kroz koji Activision također upućuje igrače na nastavak.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano