Vijesti

Destruction All Stars je predstavio nove heroje ususret izlasku za 2 tjedna

PlayStation 5 ekskluziva Destruction All Stars trebala je na PS5 stići kao launch igra, međutim, odgođena je za 2. 2. ove godine. Možda i bolje, budući da će ovako ova mješavina Twisted Metala i Rocket Leaguea biti dostupna besplatno svim PlayStation Plus pretplatnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutar arena razbijat ćemo se s nekim od 16 heroja. Svaki od njih ima posebno vozilo s posebnim specijalnim mogućnostima. Neki će biti brži, neki snažniji, neki će po izlasku iz vozila moći pješice bolje izbjegavati nalete protivnika…

Primjerice, heroj Boxtop će iz svoje prigodno kockaste glave izbacivati eksplozivne kutije, a Ultimo Baricado će kao special ability imati mogućnost kompletne barikade vlastitog vozila.

Destruction All stars izgleda kao jedna od onih igara koja će ili postati globalni fenomen, ili će biti neslavno zaboravljena unutar 3 mjeseca. Činjenica kako se radi o besplatnoj igri za PS+ pretplatnike mogla bi dobro doći u onom prvom scenariju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano