Vijesti

Destruction AllStars je odgođen, ali bit će PS+ igra

PlayStation 5 ekskluziva Destruction AllStars ostavila je dobar dojam na PS5 reveal prezentaciji. Potencijalom svakim svojim pikselom vuče na Rocket League, međutim, ovoj Sonyjevoj ekskluzivi najviše smo zamjerali visoku cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

70 eura za igru ovog tipa je puno previše, a izgleda da su to shvatili i u Sonyju. Zato sada imamo dvije vijesti. Jednu lošu i jednu dobru.

Loša je da će PS5 launch postati još siromašniji budući da je Destruction AllStars odgođen za veljaču. Dobra je da će, baš poput Rocket Leaguea i Fall Guys: Ultimate Knockouta, ova igra dobiti mogućnost postati globalno popularna igra.

Razbijanje automobilima izgleda zabavno, još zabavnije to zvuči u suradnji s prijateljima, a zanimljiv gameplay element je mogućnost izlaska iz vozila, a neke od arena posebno su dizajnirane da izjednače omjer borbe u vozilu i “pješice”, a o tom segmentu igre tek trebamo saznati više.

Pametniji ćemo biti drugi tjedan za kada su Sony i developer Lucid Games najavili novi gameplay prikaz, a Destruction AllStars moći ćemo od 2. 2. aktivirati kao besplatnu PS+ igru i igrati ga zauvijek (za vrijeme aktivirane pretplate).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano