Vijesti

Destruction AllStars (PS+ PS5 ekskluziva) je dobio novi gameplay i izgleda jako zabavno

Kakav mjesec čeka sve PS+ pretplatnike. Uz Control Ultimate Edition (besplatna nadogradnja za PS5) i Concrete Genie, jedna od igara koja će zasigurno razveseliti PS+ PS5 igrače je Destruction AllStars. Kao što već znate, riječ je PlayStation 5 ekskluzivi koja će uz to biti besplatna za sve PS+ pretplatnike.

Sony je izbacio čak sedam minuta novog gameplaya u kojem možemo vidjeti arene u kojima ćemo se uništavati, a također su detaljno prikazane i super moći koje ima svaki od natjecatelja u igri. Naime, poznato je da ovu igru nećemo igrati samo u automobilima, nego ćemo se moći boriti i van automobila pa čak i otimati drugim igračima vozila i tako doći do pobjede.

Igra će imati na launchu 3 online modea gdje ćemo igrati protiv drugih igrača, no za sve vas koji volite igrati sami, igra će ponuditi online single player arkadni mode.

Nama Destruction AllStars izgleda jako zabavno i čini nam se kao idući veliki hit među igračima koji vole Rocket League, Destruction Derby i Twisted Metal. Treba priznati i reći da ne postoji ista igra na tržištu budući da niti jedna od gore spomenutih ne nudi igranje van automobila kao što to nudi Destruction AllStars. Vidimo se online.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close