Vijesti

Dobili smo hrpu Marvel’s Avengers gameplaya; Co-op nam se čini super, single player pomalo isprazan

Vjerojatno sam u velikoj manjini ako priznam da jedva čekam Marvel’s Avengers igru. Zasad ne možemo reći da vlada ogroman interes za igrom, ali ako ste sucker kao ja za loot igrama, onda će vas možda igra i zanimati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas smo dobili zaista tonu gameplaya i saznali smo ponešto o samoj priči igre koja i ne zvuči inovativno. Naime, cijeli svijet opet optužuje Avengerse da su započeli rat, a nama je da opet pokažemo i dokažemo da smo mi ti koji ćemo spasiti svijet.

Saznali smo tako da je glavni negativac igre MODOK.

Zatim smo vidjeli oko 7-8 minuta single player gameplaya koji ne izgleda loše, ali niti se ne ističe baš ničim posebno. Grafički izgleda vrlo dobro. Thor, Hulk i Iron Man su prilično detaljno modelirani kao i sam okoliš, ali nam borba nekako izgleda repetitivna i toliko već viđena.

Sve je jasnije da će pravi highlight ove igre biti co-op igranje jer izgleda sve puno, puno zabavnije. Avengersi odlično nadopunjuju jedni druge, combo potezi su odlični i sama borba se čini puno mesnatija i dinamičnija,

Crystal Dynamics je još puno ranije potvrdio da ćemo igru u potpunosti moći igrati sami, ali da je prava zabava tek kad igrate s drugim igračima. Vidjeli smo kako funkcionira i nadogradnja lika te nam se čini da ćemo dosta toga moći mijenjati i prilagoditi. Puno toga ovisi i o samom lootu jer ako loot ne bude dobar, sumnjamo da će nas igra moći zadržati dugo ispred ekrana.

Nadamo se da će Crystal Dynamics objasniti sam end game igre i što ćemo točno raditi i ganjati jednom kada završimo kampanju. Igra izlazi za PS4, PC i Xbox One već 4. rujna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano