Vijesti

Dolazi li Persona 5 Royal na Xbox?

Vrijeme je da i Xbox igrači zaigraju ovaj fenomenalan JRPG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je već 5 godina od kako je Persona 5 izašla za PlayStation 3 i PlayStation 4. Za mnoge JRPG generacije te jedan od ponajboljih JRPG-ova općenito. No Xbox i PC igrači su ostali zakinuti za ovo vrhunsko iskustvo, s obzirom da je Persona serijal gotovo cijeli svoj životni vijek bio PlayStation ekskluziva. Međutim, nedavno je SEGA odlučila proširiti horizonte i plasirati svoje igre na ostale platforme te se ne držati PlayStationa kao pijanac plota.

Stoga ne čudi da je na stranicama korejskog klasifikacijskog odbora za dobne oznake osvanulo kako je Persona 5 Royal odobrena za Xbox. Doduše, Persona 5 je prošla još u rujnu prošle godine, no tek se danas doznalo za tu informaciju.

Ukoliko ste propustili ovu fenomenalnu igretinu jer niste imali PlayStation konzolu, sada ćete napokon imati priliku oduševiti se. Dok čekate izlazak, vrijeme si možete skratiti čitanjem Lukine recenzije koji je bio oduševljen igrom i dao joj vrlo visoku ocjenu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano