Vijesti

Fanovi nisu impresionirani rebootom Saints Rowa, prevladavaju minusi i negativni komentari na Youtubeu

Prošli tjedan reboot Saints Rowa bio je jedna od najvećih najava Gamescoma, međutim, izgleda da on i nije previše sjeo igračima. Ekipa na Youtubeu većinski je downvoteala prikaz na Youtubeu, a negativni komentari prevladavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tjedan dana i gotovo 850 tisuća pregleda nakon premijere, ratio pozitivnih i negativnih ocjena u debelom je minusu. Palaca prema dolje više nego dvostruko je više nego onih prema gore.

I to je za trailer na službenom kanalu, dok je slična situacija i na ostalim kanalima poput PlayStationa, Xboxa, IGN-a i drugih koji su ga reuploadali.

Ne želimo relatable likove

Fanovi najviše primjedbi imaju na izgled likova koji izgledaju nekako dječje (ustvari i jesu djeca, odnosno tinejdžeri), u nedostatku boljeg izraza napisat ćemo – fortnajtovski. Jedan komentar s Youtubea možda je najbolje opisao problematiku reboota Saints Rowa: “promašili ste grupu igrača, publika na koju ciljate više ne igra ovakve igre”.

U međuvremenu izdan je još jedan trailer koji objašnjava neke od likova i potpuno novi grad Santo Ileso zajedno s njegovom okolicom smještenom na američki jugozapad. Reakcije su iste. Većinski negativne.

“To su likovi s kojima se možete povezati”, objašnjavaju developeri iz Volitiona. A čini se da igrači to ne žele, ne žele tinejdžere iz srednje škole. Saints Row je oduvijek bio čudan i over-the-top, kako po likovima, tako i po lokacijama. Normalno, očito je, ne prolazi. Ali ipak bismo pričekali 25. 2. kada ćemo se iz prve ruke uvjeriti što se to smućkalo u rebootu Saints Rowa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano