Vijesti

FIFA 23 imat će crossplay, javlja Tom Henderson

Da ćemo novu FIFA-u igrati i krajem ove godine, ne iznenađuje apsolutno nikog. Potvrdio ju je Tom Henderson na Xfireu zajedno s nekoliko novih detalja. Doduše, prilično je izvjesno kako se radi o posljednjoj FIFA-i pod tim imenom, budući da još uvijek nije postignut dogovor Electronic Artsa i krovne nogometne organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasine o navodnom F2P modelu s FIFA-om 23 nisu istinite, kaže Henderson. Barem njegovi izvori nemaju takvu informaciju. Međutim, imaju neke druge informacije, a to je da bismo prvi put jedan FIFA naslov trebali igrati online s igračima s drugih platformi. I to za sve modeove, uključujući i Ultimate Team koji će tako dobiti jednu sasvim novu dimenziju.

Nove licence i naprednije animacije

Henderson tvrdi i kako že ženski nogomet dobiti više pažnje s novim natjecanjima i licencama, a muške i ženske igrače gledat ćemo s unaprijeđenim animacijama koje će se nastaviti na Hypermotion tehnologiju koja je debitirala u aktualnoj FIFA-i. EA je, navodno, za animacije započeo koristiti kamere direktno s utakmica, što mu je omogućilo pristup stotinu puta više podataka nego što je uspio prikupiti u svih 29 godina ranije.

Dakle, nikad vjernije animacije, crossplay i nove licence. To je FIFA 23, možda i posljednja FIFA uoči promjene imena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano