Vijesti

Glumac koji je dao glas Kratosu postat će Black Panther u nadolazećoj Avengers ekspanziji

Ekipa iz Marvel’s Avengersa opako se priprema za najnoviju ekspanziju War for Wakanda. Chris Judge, mnogima poznat kao Kratos iz God of Wara 2018., dati će glas Black Pantheru!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumac je održao i kratku konferenciju na službenom kanalu Crystal Dynamicsa gdje je odgovarao na mnoga pitanja.

Isprva sam odmah odbio, nisam mislio da sam dorastao ulozi koju je Chadwick Boseman tako savršeno odigrao. Međutim, nakon nekoliko razgovora s developerima, ali i kada su djeca rekla da će me se odreći ako ne uzmem ulogu, odlučio sam ju ipak uzeti.

Chris Judge

Tijekom razgovora je također otkriveno kako s ovom ekspanzijom ukupna kampanja u Avengersima trebala bi trajati oko 25 sati. To znači kako će War for Wakanda DLC trajati otprilike 7.5h i biti će to najveći dodatak igri od samog izlaska.

Isto tako ovo je vlastita iteracija na originalnu priču o Black Pantheru koju smo čitali u časopisima ili gledali na malim ekranima. Tvrde kako nas čekaju mnoga iznenađenja.

Čini nam se kako je Avengersima ova kampanja od ključne važnosti za ‘opstanak’ igre. Broj igrača se smanjuje svakim danom, a ne pomažu niti mikrotransakcije koje su jako zastupljene u igri.

War for Wakanda nam dolazi u kolovozu ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano