Vijesti

GTA Definitive Edition remasteri mogli bi se prodavati po AAA cijeni

Nakon što su iz Launchera iskopani podaci i ikone o GTA Definitive Eiditionu – remasteriranoj trilogiji GTA 3, Vice Cityja i San Andreasa, Rockstar je teaser trailerom i službeno potvrdio njihov izlazak do kraja godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u detalje nisu išli. Otkriveno je tek kako će trilogija doći s grafičkim poboljšanjima i modernijim gameplayem, što je prilično nedefinirano, odnosno može biti sve od najobičnijeg podizanja tekstura na 4K do pravog remakea.

Ima li Rockstar petlju naplatiti dizanje rezolucije poput AAA naslova?

Da će Definitive Edition trilogija biti nešto između možda pokazuje cijena koju je za izdanje izvjesio Base.com. Tako na njihovim stranicama stoji cijena od 70 funti za PS5 i XSX/S izdanje, što je iznos koji postaje novi standard na next-genu kao ekvivalent američkih 70 dolara i europskih 80 eura. Cijena za PS4/XONE i Switch izdanje iznosi 60 funti, što je standard za igre prošle generacije. Rockstar tek treba potvrditi službene cijene, ali postavimo si pitanje.

Ako se radi o tek pukom dizanju rezolucije i sitnim gameplay promjenama, ima li Rockstar petlje to naplatiti poput AAA igre? S druge strane, potpuni remakeovi definitivno bi vrijedili više. S tim na umu, cijena na Baseu vjerojatno je samo placeholder, a mi i dalje čekamo više detalja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano