Vijesti

GTA remasteri dobili su zakrpu koja popravlja 117 bugova; San Andreas je manje čudan

Rockstar je izdao 1.03 zakrpu za GTA remastere koja popravlja preko 100 bugova.

Među 117 ispravljenih bugova pronašao se čitav niz in-game plakata koji su u remasterima krivo prepisani, kiša nije kompletno popravljena, ali sada će padati u manje interijera i zatvorenih prostora, a možda i najviše ljubavi dobio je San Andreas koji će iz zraka sada izgledati normalnije.

Vratili su maglu iznad San Andreasa, ali morat ćete je uključiti u postavkama. S uključenim tzv. Ground Hazeom mapa više ne izgleda otužno ogoljena i ponovno je postignut onaj privid iz originala kada mapa izgleda veća nego što zaista jest. Nama je ljepše i prirodnije.

Vraćena je i cinema kamera, onaj nevidljivi most također, Old Reece iz brijačnice ponovno je starac (pomladili su ga u remasteru), a mnoge će razveseliti povratak klasičnih zvukova i meni Vice Cityja. Kompletan popis promjena pronađite ovdje.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close