Vijesti

GTA V otišao na preko 150 milijuna prodanih komada

Prije nego u studenome krene po još jednu žetvu kupaca na najnovijoj generaciji konzola, već trećoj za GTA V, Rockstar se pohvalio nestvarnim brojkama prodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi njegov matični izdavač Take-Two u prezentaciji ulagačima, Rockstar koji danas broji 10 internih studija prodao je preko 150 milijuna primjeraka GTA V te je ukupna brojka čitavog serijala podignuta na preko 350 milijuna.

Oboje su se pohvalili još jednom brojkom koju znamo već 8 godina, a koja je jednako impresivna svaki put kada je čujemo. GTA V ujedno je i najbrže prodavana igra svih vremena, odnosno prije svih ostalih stigla je do magične zarade od milijardu dolara. Ujedno, radi se o najprodavanijoj igri desetljeća u SAD-u.

Fantastične rezultate bilježi i mrvicu manje popularniji drugi veliki Rockstarov serijal. Do danas, Red Dead Redemption 2 prodan je u preko 38 milijuna komada, a sveukupno se serijal prodao u preko 60 milijuna.

Što dalje za Rockstar? GTA VI je u dubokoj fazi razvoja. Istovremeno, o njemu službeno ne znamo apsolutno ništa. Međutim, svako malo procuri nešto što može i ne mora biti legitimno, ali golica maštu. Poput ovih screenshotova koji su navodno iz igre, konceptualne slike koja je zabrinula mnoge, a zabrinjava nas i planirani datum izlaska koji navodno neće biti prije 2025.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano