Vijesti

Haptička vibracija nije više ekskluzivna za PS5: Metro Exodus je iskopirao sve mogućnosti na PC

Metro Exodus je s Enhanced verzijom postao prva velika igra koja je mogućnosti PS5 kontrolera dovela i na PC. Početkom vikenda stigao je patch koji omogućuje korištenje svih naprednih mogućnosti DualSense kontrolera baš kao što je to moguće na PS5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su haptička vibracija i adaptivni triggeri, a zanimljivo je to da PC igrači imaju mogućnost isprobati DualSense mogućnosti prije PS5 igrača. Naime Metro Exodus: Enhanced Edition na PS5 stiže tek sredinom 6. mjeseca.

Ako se trend nastavi i u drugim igrama, a nastavit će se, to je najbolja moguća stvar koja se može dogoditi za gaming općenito. Ako se dobro izvede, haptička vibracija omogućuje jedno sasvim novo iskustvo igranja. Što prije postane standard, to bolje, a zatim će stizati i sve bolje implementacije.

DualSense bi tako mogao preuzeti titulu najpopularnijeg kontrolera među PC igračima kroz narednih nekoliko godina. Ništa ne zadržava ni Microsoft da implementira neko slično rješenje u bližoj mogućnosti, što uopće nebi bilo iznenađenje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano