Vijesti

Metro Exodus konačno dolazi na next-gen konzole

Metro Exodus, treći nastavak popularnog Metro serijala, konačno dolazi na next-gen konzole, a sada znamo i kada – 18. lipnja 2021. godine. Metro Exodus je izašao još “davne” 2019. godine, a naša redakcija dala mu je izvrsne ocjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4A Games razvojni programer Metro Exodusa je nedavno izbacio poboljšanju verziju za PC koja je današnje grafičke kartice stvarno pogurala do njihovog maksimuma.

Isto to nas očekuje za PS5 i Xbox Series X/S. Dobivamo ray tracing na konzolama, kao i podršku za 4K s konstantnih 60FPS-a , ali maksimalna rezolucija na konzolama je ipak zaključana na 1080p.

Isto tako potvrđeno je da će za PS5 kontroler biti dostupan haptički podražaj i brža učitavanja.

Svi igrači koji već posjeduju igru na konzolama starije generacije imaju pravo na besplatan upgrade. 4A Games će ipak izdati fizičko izdanje igre za next gen konzole sa nazivom Metro Exodus: Complete Edition koje će uključivati i 2 DLC-a: Sam’s Story i Two Colonels.

Iščekujete li vi željno ovaj upgrade? Kako vam se svidio Metro Exodus?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano